Gootsteen Ontstoppen
Venlo

Wij verhelpen de verstopping in uw gootsteen!

Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Venlo

Gootsteen Ontstoppen Venlo? Komt het water in de gootsteen omhoog tijdens het draaien van de vaatwasser? Of merkt u dat de afvoer minder goed functioneert? Dan heeft u waarschijnlijk een verstopte gootsteen.
Ontstoppingsbedrijf Venlo kan dit eenvoudig voor u oplossen. Onze monteurs beschikken over speciale apparatuur waarmee elke verstopping opgespoord en verholpen kan worden. Daarnaast hebben onze vakmannen dermate veel ervaring dat wij ervan overtuigd zijn dat wij elke verstopping goed en snel kunnen verhelpen.

Wilt u uw gootsteen laten ontstoppen door Ontstoppingsbedrijf Venlo? Neem dan gerust contact op via 038 202 36 07 voor een afspraak met één van onze vakmannen. Dan komen wij zo snel mogelijk uw Gootsteen Ontstoppen Venlo!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Venlo Gootsteen Verstopping

Services

Ontstoppingsbedrijf Venlo

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

077 204 29 28

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Venlo. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Venlo.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Venlo en omstreken

Ontstoppingsdienst Venlo

Heeft u last van een gootsteenverstopping? Maakt u zich geen zorgen. Ontstoppingsbedrijf Venlo kan dit snel en vakkundig voor u oplossen!

Onze vakmannen zijn uitgerust met speciale machines die elke gootsteenverstopping kunnen opsporen en ontstoppen. Daarnaast beschikken onze ontstoppers over heel wat kennis en ervaring. Hierdoor zijn zij elke verstopping de baas.

Het werkgebied van Ontstoppingsdienst Venlo is Venlo en omgeving. Het maakt verder niet uit waar u woont, wij hanteren geen voorrijkosten.

Hoe erg de gootsteenverstopping ook is, Ontstoppingsdienst Venlo kan u helpen. Maak gerust een afspraak via 077 204 29 28. Wij staan voor u klaar!

Venlo Gootsteen Ontstoppen
Gootsteen Verstopt Venlo

Jaren Ervaring

Loodgieters Venlo
Gootsteen Ontstopping Venlo

Tot stand komen

Hoe ontstaan verstoppingen in de gootsteen?

Een gootsteenverstopping onstaat meestal door de ophoping van vet/olie, etens- en zeepresten, en ander vuil. Deze ophoping wordt hard waardoor nog meer vuil blijft steken achter de ophoping.
De ophoping wordt steeds groter en groter totdat de blokkade zo ernstig is dat het water helemaal niet meer doorstroomt. Dit proces kan soms maanden duren maar in sommige gevallen kan het ook erg snel gaan. Daarom is het belangrijk om actie te ondernemen als u merkt dat de afvoer van de gootsteen minder goed functioneert.

Heeft u de hulp van Ontstoppingsbedrijf Venlo nodig bij het ontstoppen van uw verstopte gootsteen? Bel dan gerust voor een afspraak via 038 202 36 07.

Zelf aan de slag!

Zelf uw gootsteen ontstoppen

Een gootsteenverstopping is erg vervelend. Het is begrijpelijk dat u uw gootsteen zo snel mogelijk ontstopt wilt hebben. Er wordt immers dagelijks gebruik van gemaakt.
Om dit te doen is het eerst van belang om te achterhalen waar de verstopping zich bevindt. Het kan zijn dat de blokkade aan het begin van de afvoer zit of dat de verstopping zich diep in het riool bevindt. Een diep gelegen verstopping in het riool is moeilijk om zelf op te lossen.

Ook de oorzaak van de verstopping is van belang. Denkt u dat de verstopping het gevolg is van het wegspoelen van vet/olie en etensresten? Dan kunt u de verstopping naar boven halen met een plopper of afbreken met soda en azijn.

Denkt u dat de verstopping dieper in het riool zit? Dan is een combinatie van soda en azijn en een ontstoppingsveer effectiever. Het is wel de vraag of u ver genoeg komt met de veer om de blokkade af te breken.

Wilt u meer weten over deze methodes om de verstopping te verhelpen? Lees dan gauw verder op deze pagina. De methodes zijn speciaal voor u uitgelegd door onze ontstoppers.

Geen tijd of zin om de gootsteen zelf te ontstoppen? Of heeft u al tevergeefs een poging gedaan? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Venlo door te bellen naar 038 202 36 07.

Venlo Loodgieter
Gootsteen Verstopping Venlo
Venlo Riool Verstopt
Gootsteen Ontstoppen Venlo

De welbekende ontstopper

Gootsteen ontstoppen met een plopper

De ouderwetse plopper is ideaal voor een gootsteenverstopping omdat de afvoer meestal goed omsloten kan worden door de zuignap. Helaas is de plopper niet altijd effectief voor hardnekkige of diep gelegen verstoppingen maar het is altijd het proberen waard.
Onze ontstoppers hebben een stappenplan beschreven hoe u de plopper het best kunt gebruiken.

Stap 1: Maak de zuignap van de plopper flexibel door het rubber een tijdje onder de warme kraan te houden.

Stap 2: Zorg dat er een laagje water in de gootsteen staat en zet de plopper op de afvoer van de gootsteen. De zuignap moet de afvoer volledig omsluiten, anders werkt het niet.

Stap 3: Duw de steel zachtjes naar beneden. Te veel kracht zetten kan ervoor zorgen dat de verstopping vaster geduwd wordt in de afvoer van de gootsteen.

Stap 4: Trek de plopper omhoog. Zo creëert u zuigkracht. Herhaal stap 3 en 4 zodat er een pompende beweging ontstaat die hopelijk voldoende zuigkracht creëert om de blokkade los te maken en terug de gootsteen in te zuigen.

Is de verstopping verholpen? Spoel de gootsteen dan nog goed door met heet water. Zo zorgt u ervoor dat ook de laatste resten weggespoeld worden.

Zuiveringszout

Verstopte gootsteen verhelpen met soda

Zijn vet, olie en etensresten de oorzaak van de gootsteenverstopping? Dan kunt u ervoor kiezen om dit probleem te verhelpen met soda (zuiveringszout) en azijn.
Soda en azijn zijn twee natuurlijke middelen die een reinigende en ontvettende werking. Hierdoor is het erg effectief voor het verhelpen van gootsteenverstoppingen.

Onze vakmannen hebben een stappenplan beschreven hoe u de afvoer het best kunt ontstoppen met soda en azijn. Hopelijk is de verstopping hiermee verholpen.

Stap 1: Doe een kopje zuiveringszout en een kopje azijn in de afvoer van de gootsteen.

Stap 2: Laat dit een tijd inwerken. Wij adviseren minimaal een nacht.

Stap 3: Vul een emmer met heet water. Voeg hier kopje zuiveringszout en azijn aan toe.

Stap 4: Giet de emmer vanaf zo hoog mogelijk leeg in de gootsteen. De hoogte zorgt voor meer druk op de verstopping.

Stap 5: Gelukt? Spoel na afloop de gootsteen goed door met een emmer heet water.

Niet gelukt? Dan kunt u nog proberen om de gootsteen te ontstoppen met een ontstoppingsveer. Anders is het wellicht verstandig om een ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Ontstoppingsbedrijf Venlo staat voor u klaar!

Venlo Wc Verstopt
Venlo Ontstoppen Gootsteen
Riool Ontstoppen Venlo Veermachine
Riool Ontstoppingsdienst Venlo

Ontstoppingsveer

Gootsteen verstopping verhelpen met een veer

Een ontstoppingsveer is een effectieve methode voor hardnekkige gootsteenverstoppingen. Hierbij is het echter wel van belang dat u met de veer bij de verstopping kunt komen. Verstoppingen zitten regelmatig diep in het riool. Dit is dan vrijwel niet zelf op te lossen.
Het nadeel van de ontstoppingsveer is dat het niet zonder risico’s is. De kans op schade aan de afvoer is zeer aanwezig. Het is daarom belangrijk om voorzichtig te werk te gaan en niet lomp te trekken of te duwen.

Wilt u het toch proberen? Hieronder hebben wij een stappenplan beschreven hoe u de ontstoppingsveer het best kunt gebruiken om de gootsteenverstopping te verhelpen:

Stap 1: Duw de kop van de veer in de afvoer van de gootsteen.

Stap 2: Duw de veer voorzichtig verder de gootsteen in. Manoeuvreer op gevoel langs bochten door te draaien en te spelen met de veer.

Stap 3: Verstopping bereikt? Maak de verstopping los door voorzichtig te duwen, trekken en draaien aan de veer.

Stap 4: Controleer of het gelukt is door de kraan te laten lopen of een emmer met warm water door de afvoer van de gootsteen heen te spoelen. Doe eventueel een kopje soda en azijn in de afvoer van de gootsteen om vet en ander vuil los te maken en weg te spoelen.

Let op!

Vermijd deze ontstoppingsmiddelen

Ontstoppingsdienst Venlo raadt het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen af omdat dit niet goed is voor de afvoer, het milieu, en voor uzelf. In Nederland zouden we het gebruik van deze middelen zoveel mogelijk moeten beperken.
De meeste ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën die een bijtende werking hebben dat uw afvoerbuizen aantast. U moet het middel ook niet op uw huid krijgen want dat kan leiden tot een chemische verbranding.

Daarnaast komen er ook dampen vrij tijdens het gebruik van het ontstoppingsmiddelen. Deze dampen zijn behoorlijk schadelijk voor uw luchtwegen.

De middelen hebben ook lang niet altijd effect. Wij komen regelmatig bij mensen thuis die al meerdere ontstoppingsmiddelen hebben gebruikt zonder resultaat.

De verstopping wordt ook alleen maar erger als de ontstoppingsmiddelen geen effect hebben. Deze middelen worden namelijk hard als het opdroogt. Dan zit er een blokkade van ontstoppingsmiddel voor de oorspronkelijke verstopping.

En dan nog de vervuiling van het rioolwater doordat al die chemicaliën weer weggespoeld moeten worden. De afbraak van al die chemicaliën is niet goed voor het milieu.

Verstopping Gootsteen Venlo
Ontstoppen Gootsteen Venlo
Verstopping Riool Venlo
Loodgieter Venlo

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkomen van verstoppingen in de gootsteen

Om verstoppingen in de gootsteen te voorkomen hebben de vakmannen van Ontstoppingsdienst Venlo een aantal tips beschreven. Deze tips kunnen u helpen om de gootsteenafvoer in goede staat te houden en een verstopping te voorkomen.
Het belangrijkste is hetgeen wat er door de gootsteen gespoeld wordt. Vet en olie stollen in de afvoer waardoor etensresten blijven kleven. Het is daarom belangrijk om zo min mogelijk vet, olie en etensresten door de gootsteen te spoelen.

Daarnaast is het belangrijk om de afvoer af en toe goed door te spoelen door de gootsteen met warm/heet water te vullen en vervolgens de stop eruit te halen. Het water spoelt dan de eventuele resten weg zodat er geen ophoping ontstaat die resulteert in een verstopping.

U kunt wellicht merken dat de gootsteen minder goed begint te functioneren. Dan is het verstandig om niet te lang te wachten met actie ondernemen want hoe groter de ophoping wordt, des te sneller de afvoer helemaal verstopt zit.

Als u zeker wilt weten dat u geen last meer heeft van verstoppingen kunt u uw afvoer(en) laten doorspuiten met een hoge druk machine. Het voordeel hiervan is dat de afvoerbuizen weer helemaal schoon zijn waardoor de buizen ook langer mee gaan.

Jarenlang ervaring

Een professionele ontstoppingsdienst

Wilt u uw gootsteen laten ontstoppen door een professionele ontstoppingsdienst? Wij helpen u graag! Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Venlo!
Onze ontstoppers hebben veel ervaring en kunnen elke verstopping snel en goed verhelpen. Hiervoor maken onze vakmannen gebruik van professionele machines die elke blokkade de baas zijn. Hoe erg de gootsteenverstopping ook is, wij kunnen het oplossen.

Ontstoppingsdienst Venlo is 24/7 bereikbaar. Het doet er ook niet toe of in Venlo woont of net erbuiten, wij brengen geen voorrijkosten in rekening. Onze service staat centraal. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Venlo via 038 202 36 07.

Venlo Ontstoppingdienst
Riool Ontstoppen Venlo Veermachine

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Venlo
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Venlo rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 077 204 29 28

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Venlo

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Venlo

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Venlo!

Afvoer Ontstoppen Venlo

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Venlo

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Venlo

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Venlo

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Venlo

Ontstoppingsdienst Venlo is al sinds 1992 actief in het verhelpen van allerlei afvoer- en rioolproblemen. Hierbij hebben wij ons gespecialiseerd in het ontstoppen van verstoppingen. Inmiddels hebben wij al duizenden particulieren en bedrijven blij gemaakt.

Met een vakman van Ontstoppingsdienst Venlo bent u verzekerd van een professionele ontstopping. Op locatie onderzoekt onze vakman als eerst de situatie waarbij twee vragen beantwoordt worden: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

Onze vakman maakt vervolgens een prijsopgave met een schatting van de arbeidstijd en de machines die ingezet worden. Zodra u akkoord bent, gaan wij direct aan de slag.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsbedrijf Venlo inschakelen voor een verstopte afvoer of een verstopt riool? Of kampt u met een ander riool- of afvoerprobleem? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Venlo via 038 202 36 07 om uw klus te bespreken en een afspraak te maken.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Venlo te werk?
Tijdens het bezoek van onze monteur wordt eerst de situatie onderzocht. Er wordt gekeken naar waar de verstopping zich bevindt en hoe dit het best opgelost kan worden.

De monteur van Ontstoppingsbedrijf Venlo maakt vervolgens een prijsopgave waarin de arbeidstijd en eventuele materiaal- en machinekosten worden vermeld. De monteur start de werkzaamheden pas zodra u akkoord bent met de prijsopgave. Zo hopen wij vervelende financiële verrassingen te voorkomen.

Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 038 202 36 07.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, dat kan. Wij adviseren echter wel om uw situatie eerst te bespreken. De kans is groot dat een verstopping terugkeert als deze niet goed ontstopt is.

Om een afspraak te annuleren kunt u bellen naar 038 202 36 07.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
U kunt de monteur verwachten binnen het tijdsblok wat er met u afgesproken wordt tijdens het inplannen van de afspraak.

Wij werken met tijdsblokken omdat het kan verschillen hoe lang een klus duurt. Soms loopt een klus iets uit en soms gaat het sneller dan verwacht. Mocht de monteur later zijn dan het afgesproken tijdsblok, dan wordt u hierover tijdig geïnformeerd worden.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Hoe lang een ontstopping duurt is afhankelijk van de ernst van de verstopping. Het is daarom lastig zeggen hoe lang een ontstopping gemiddeld duurt maar over het algemeen lukt het om de verstopping binnen de eerste 30 minuten te ontstoppen.

Hoe lang het ongeveer gaat duren kan de monteur op locatie beoordelen. Voor het maken van de prijsopgave wordt er dan een inschatting gemaakt van de benodigde arbeidstijd. De werkzaamheden worden pas gestart zodra u akkoord bent met de prijsopgave.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De kosten van het verhelpen van een verstopping zijn van te voren lastig in te schatten. Dit is afhankelijk van; de ernst van de verstopping, de benodigde arbeidstijd, machinekosten, en eventuele inspecties of uitgevoerde reparaties.

Op locatie maakt de monteur van te voren een vrijblijvende prijsopgave. Als u akkoord bent gaat onze monteur aan de slag met de werkzaamheden.

Wij hanteren eerlijke en marktconforme tarieven. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt betalen via pin, tikkie, IDEAL-link of contant. Hierbij gaat onze voorkeur uit naar een contactloze betaling. Dit is veilig en makkelijk.
Ontvang ik een factuur?
Na onze werkzaamheden ontvangt u een mail met daarin de factuur.

Voor vragen over een factuur kunt u contact opnemen via 038 202 36 07.

Zit er garantie op de ontstopping?
U heeft garantie als dit door de monteur wordt aangegeven na het uitvoeren van de werkzaamheden. Wanneer er iets mankeert aan de afvoer of de riolering, dan is het voor ons niet mogelijk om garantie te geven.

Neem gerust contact contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Venlo via 038 202 36 07 als u last heeft van een terugkerende verstopping.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Venlo uit?
Ontstoppingsbedrijf Venlo is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Het maakt niet uit welke afvoer verstopt zit, wij kunnen elke verstopping ontstoppen.

Wij kunnen u ook helpen bij stankoverlast met een rioolreiniging. Daarnaast kunnen wij een rioolinspectie uitvoeren in geval van een leidingbreuk, verzakt riool, of om de staat van afvoer en riolering te controleren.

Wij kunnen de riolering ook repareren of vervangen. Onze vakmannen weten door alle opgeloste rioolverstoppingen hoe belangrijk het is dat de riolering goed gelegd wordt om blokkades te voorkomen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Wij zijn werkzaam in Venlo en omgeving. Het maakt verder niet uit of u in het centrum van Venlo zelf woont of in de omgeving, wij doen niet aan voorrijkosten!