Wij helpen u graag!

Wc verstopt Venlo

Wc Verstopt Venlo? Komt het water in jouw wc eerst omhoog? Of blijft het water staan? Een wc verstopping verhelpen is een klus waar veel mensen liever niet mee bezig zijn. Helaas krijgt iedereen er wel eens te maken. Dit kan erg vervelend zijn, vooral als je thuis maar één toilet hebt.
Ontstoppingsbedrijf Venlo helpt u graag met het ontstoppen van uw toilet. Onze ervaren loodgieters hebben veel kennis van afvoer- en rioolproblemen. Daarnaast beschikken onze vakmannen over machines waarmee elke verstopping snel en goed opgelost is.

Zo werken wij met een veermachine die eenvoudig de gehele afvoer tot aan het riool kan ontstoppen. Daarnaast hebben we een hoge druk machine die de binnenwanden van de afvoeren helemaal schoon kan spuiten.

Er zijn klussen waarbij het nodig is om in de afvoer zelf te kijken. Denk bijvoorbeeld aan het opzoeken van een leidingbreuk of het inspecteren van de staat van de afvoer. Daarom werken wij ook met een nieuwe rioolcamera die de afvoer duidelijk in beeld brengt.

Zit uw wc verstopt Venlo? En bent u niet in staat om de verstopping zelf te verhelpen? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Venlo door te bellen naar 077 204 29 28.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Venlo Ontstoppingdienst

Services

Ontstoppingsbedrijf Venlo

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

077 204 29 28

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Venlo. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Venlo.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Venlo en omstreken

Ontstoppingsbedrijf Venlo

Bent u op zoek naar een professioneel ontstoppingsbedrijf om uw verstopte wc te ontstoppen? Ontstoppingsdienst Venlo staat voor u klaar!
Ons werkgebied omvat geheel Venlo en omstreken. Het maakt onze vakmannen verder niet uit waar in Venlo of omgeving u woont, wij hanteren geen voorrijkosten en komen u zo snel mogelijk helpen.

Dus komt het water in uw wc naar boven met doorspoelen? Of zit de wc al helemaal verstopt? Bel dan gerust via 038 202 36 07 om een afspraak te maken met een ervaren ontstopper van Ontstoppingsbedrijf Venlo? Wij zijn 24/7 bereikbaar en helpen u graag!

Ontstoppen Wc Venlo
Ontstoppingsdienst Venlo

Jaren Ervaring

Venlo Wc Verstopt
Verstopping Riool Venlo

Beginnende verstopping

Hoe ontstaan wc verstoppingen?

Een verstopt toilet ontstaat meestal in verloop van tijd. Door het gebruiken van de wc krijg je aanslag op de binnenwanden van de afvoer. Deze aanslag kan ervoor zorgen dat wc papier blijft kleven. Hierdoor kan er een ophoping ontstaan die met de tijd steeds groter wordt.
De kans op een verstopping wordt ook groter wanneer vet, olie of etensresten door de wc weggespoeld worden. Vetten en oliën stollen in de afvoer van de wc waardoor er eenvoudig een ophoping kan ontstaan die leidt tot een verstopping.

Het is ook mogelijk dat een wc plotseling verstopt raakt door het doorspoelen van te veel wc papier, babydoekjes, maandverband of tampons. Dit zit dan meestal klem in de zwanenhals van de wc.

Daarnaast zien we soms dat een voorwerp in de wc is gevallen wat voor een blokkade zorgt. Denk hierbij aan een geurblokje voor in de wc of een stuk speelgoed van kinderen. Wij hebben alles al een keer meegemaakt en kunnen elk probleem oplossen.

Spoelt uw wc niet meer goed door? En heeft u hiervoor hulp nodig van een vakman? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Venlo via 038 202 36 07.

Zelf doen!

Zelf uw wc ontstoppen

Als je thuis maar één toilet hebt kan een verstopping erg vervelend zijn. Dan wil je natuurlijk dat het zo snel mogelijk opgelost wordt. Ontstoppingsdienst Venlo helpt u graag!
Het is helaas vaak lastig om zelf de verstopping te verhelpen. De blokkade kan simpelweg te hardnekkig of te diep gelegen zijn in het riool. Dan zijn professionele machines nodig die elke verstopping de baas zijn.

Afhankelijk van de oorzaak van de verstopping en waar de blokkade zich bevindt, kunt u bepalen met welke methode u dit het best op kunt lossen. Daarom hebben we op deze pagina een aantal methodes beschreven die u kunnen helpen.

Een blokkade van een prop wc papier, babydoekjes, maandverband of tampon bevindt zich vaak in de zwanenhals van het toilet. Dit kunt u terug de wc in zuigen met een plopper of eruit halen met de hand (met rubberen handschoenen aan).

Een verstopping van vet, olie en etensresten is vaak wat dieper gelegen en ook lastiger om zelf te ontstoppen. U kunt proberen om de leiding te ontvetten door één of meerdere emmers met afwasmiddel in de wc te gieten.

We zien ook regelmatig dat verstoppingen in het toilet worden veroorzaakt door objecten die vast blijven zitten in het toilet of riool. Denk aan een wc-rol of een wc-blokje. Dit blijft klem zitten waarna het voor een blokkade zorgt.

Heeft u uw wc al tevergeefs proberen te ontstoppen? Of wilt u het gewoon liever laten doen door een ervaren ontstopper? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Venlo via 038 202 36 07. Wij helpen u graag!

Verstopping Wc Venlo
Riool Verstopt Venlo
Loodgietersbedrijf Venlo
Venlo Gootsteen Ontstoppen

Zwanenhals

De sifon leegmaken

De sifon in de wc zorgt ervoor dat u geen vieze rioollucht in huis heeft. Door de zwanenhals-vorm komt het regelmatig voor dat hier een verstopping ontstaat. Een verstopping is de sifon is gelukkig vrij eenvoudig op te lossen.
De makkelijkste manier om een sifon te ontstoppen is door rubberen handschoenen aan te trekken en de blokkade met de hand te verwijderen. Eventueel kunt u eerst gebruik maken van een plopper om de blokkade terug de wc in te zuigen.

Daarnaast kunt u met een afvoer ontstopper gebruiken. Hiermee kunt u druk creëren om de sifon door te spuiten. Hopelijk is de kracht van de afvoer ontstopper groot genoeg om de blokkade los te maken.

Gelukt? Dan raden we u aan om de wc goed door te spoelen met een emmer met warm water en afwasmiddel. Zo kunt u de laatste resten wegspoelen en de leiding ontvetten. Let op dat het water niet te heet is, dit beschadigt het porselein van de wc.

De ouderwetse plopper

Wc ontstoppen met een ontstopper

Heeft u thuis een ouderwetse plopper? Dan kunt u het toilet wellicht ontstoppen door de verstopping terug de wc in te halen. Met een plopper kunt u zuigkracht creëren. Hieronder leest u hoe u een plopper effectief kunt gebruiken.
Eerst moet de zuignap van de plopper flexibel gemaakt worden. Dit kunt u doen door het rubber onder de warme kraan te houden. Vervolgens kunt u beginnen met het ontstoppen van de wc.

Zet de plopper op de afvoer van de wc. Het is van belang dat de zuignap goed aansluit op de afvoer, anders werkt de plopper niet. Vervolgens kunt u de steel van de plopper naar beneden drukken en weer naar boven trekken. Dit herhaalt u in een pompende beweging.

Let op! Duw niet te hard tegen de plopper. Hierdoor kunt u de verstopping vaster duwen. Bij deze methode draait het om de kracht die vrijkomt bij het lostrekken van de plopper. Hierdoor creëert u zuigkracht en kunt u de blokkade hopelijk terug de wc in halen.

Het is aan te raden om de blokkade niet weer proberen door te spoelen. In plaats daarvan kunt u de blokkade eruit pakken met rubberen handschoenen aan en vervolgens in de daarvoor bestemde container gooien.

Wc Ontstoppingsdienst Venlo
Afvoer Ontstoppingsbedrijf Venlo
Wc Ontstoppen Venlo
Riool Verstopping Venlo

Afwasmiddel

Wc verstopping verhelpen met afwasmiddel

Een bak of emmer met warm water en afwasmiddel kan ook een oplossing zijn voor een verstopte wc. Dit werkt vooral goed bij wc’s die verstopt zitten door het weggooien van vet, olie en etensresten. Afwasmiddel zorgt ervoor dat het vuil los laat en de blokkade los komt.
Dit kunt u doen door eerst een bak of emmer te vullen met warm water. Let op dat het water niet te heet is, dit beschadigt het porselein. Vervolgens kunt u twee eetlepels afwasmiddel in de afvoer van de wc doen en de emmer leeggieten in de wc.

Het is aan te raden om de emmer zo hoog mogelijk te houden. De hoogte zorgt ervoor dat er meer druk komt op de blokkade. Hopelijk is de verstopping hierna opgelost.

Wees voorzichtig

Pas op met een ontstoppingsveer

Ontstoppingsdienst Venlo raadt het gebruik van een ontstoppingsveer bij het ontstoppen van een wc af.
De kans is namelijk aanwezig dat de veer vast komt te zitten in uw toilet. Hiermee zal nog veel meer schade aangericht worden aan de binnenkant van de wc.

Wanneer u het idee heeft dat echt nodig is om een ontstoppingsveer te gebruiken, schakel dan de hulp van een betrouwbare ontstoppingsdienst in.

Maak gerust een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Venlo via 077 204 29 28.

Wc Verstopt Venlo
Riool Ontstoppen Venlo Veermachine
Venlo Riool Verstopping
Gootsteen Verstopt Venlo

Vermijd deze producten!

Gebruik deze middelen niet

Veel supermarkten of bouwmarkten bieden diverse soorten chemische ontstoppingsmiddelen aan. Wij raden het gebruik van deze middelen af. Het gebruik van deze chemicaliën kan uw afvoer beschadigen.

Deze ontstoppingsmiddelen hebben namelijk een bijtende werking en dit tast de binnenwanden van uw afvoer aan. De bijtende werking is zelfs zo heftig dat u er een chemische verbranding van kunt krijgen in contact met uw huid.

Daarnaast vervuilt u hiermee onnodig het water dat in het hoofdriool terechtkomt. Om die reden raden we u aan deze producten niet te gebruiken wanneer u te maken hebt met een verstopping in een wc.

Voorkom nieuwe verstoppingen

Voorkomen van verstoppingen in het toilet

Wilt u verstoppingen voorkomen en uw toilet en riool in goede staat houden? Hieronder hebben we een aantal tips beschreven die u hierbij kunnen helpen.
Ten eerste is het van belang om niks door de wc te spoelen wat daar niet thuis hoort. Het is niet de bedoeling om maandverband, tampons, babydoekjes, of luiers door het toilet heen te spoelen. Dit hoort in de daarvoor bestemde container.

Daarnaast is het helemaal niet verstandig om vet, olie en etensresten door de wc te spoelen. DIt vergroot de kans op verstoppingen aanzienlijk doordat vetten en oliën stollen in de afvoer. Er ontstaat hierdoor eenvoudig een ophoping die leidt tot een verstopping.

Om zeker te weten dat u geen last heeft van vervelende verstoppingen of een vieze lucht in huis, is het aan te raden om uw afvoerbuizen eens in de zoveel tijd te laten doorspuiten met hoge druk. Ontstoppingsbedrijf Venlo helpt u hier graag bij.

Met het doorspuiten van de leidingen wordt de kans op een verstopping geminimaliseerd omdat de afvoerbuizen weer helemaal schoon zijn. Daarnaast gaan de buizen langer mee. Dit kan u op de lange termijn ook reparatie- of vervangingskosten besparen.

Wc Verstopping Venlo
Venlo Riool Ontstopping
Venlo Riool Verstopping
Riool Ontstoppen Venlo

Ervaren loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Bent u er niet in geslaagd om zelf de wc te ontstoppen? Maak dan gerust een afspraak met een vakman van Ontstoppingsbedrijf Venlo!
Onze vakmannen van Ontstoppingsdienst Venlo kunnen, door hun ervaring, elke verstopping snel en goed oplossen. Wij vinden service en klanttevredenheid ook erg belangrijk. Het werkgebied van Ontstoppingsdienst Venlo is uiteraard Venlo en omgeving. Het maakt niet uit waar u precies woont, wij hanteren geen voorrijkosten.

Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen u ook helpen met andere problemen aan de afvoer of de riolering. De monteurs van Ontstoppingsdienst Venlo werken met speciale apparatuur waaronder: een professionele veermachine, rioolcamera, en een hoge druk machine.

Wilt u een snelle en goede oplossing voor uw verstopte wc? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Venlo via 038 202 36 07.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Venlo
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Venlo rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 077 204 29 28

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Venlo

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Venlo

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Venlo!

Afvoer Ontstoppen Venlo

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Venlo

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Venlo

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Venlo

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Venlo

Ontstoppingsdienst Venlo is al sinds 1992 actief in het verhelpen van allerlei afvoer- en rioolproblemen. Hierbij hebben wij ons gespecialiseerd in het ontstoppen van verstoppingen. Inmiddels hebben wij al duizenden particulieren en bedrijven blij gemaakt.

Met een vakman van Ontstoppingsdienst Venlo bent u verzekerd van een professionele ontstopping. Op locatie onderzoekt onze vakman als eerst de situatie waarbij twee vragen beantwoordt worden: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

Onze vakman maakt vervolgens een prijsopgave met een schatting van de arbeidstijd en de machines die ingezet worden. Zodra u akkoord bent, gaan wij direct aan de slag.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsbedrijf Venlo inschakelen voor een verstopte afvoer of een verstopt riool? Of kampt u met een ander riool- of afvoerprobleem? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Venlo via 038 202 36 07 om uw klus te bespreken en een afspraak te maken.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Venlo te werk?
Tijdens het bezoek van onze monteur wordt eerst de situatie onderzocht. Er wordt gekeken naar waar de verstopping zich bevindt en hoe dit het best opgelost kan worden.

De monteur van Ontstoppingsbedrijf Venlo maakt vervolgens een prijsopgave waarin de arbeidstijd en eventuele materiaal- en machinekosten worden vermeld. De monteur start de werkzaamheden pas zodra u akkoord bent met de prijsopgave. Zo hopen wij vervelende financiële verrassingen te voorkomen.

Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 038 202 36 07.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, dat kan. Wij adviseren echter wel om uw situatie eerst te bespreken. De kans is groot dat een verstopping terugkeert als deze niet goed ontstopt is.

Om een afspraak te annuleren kunt u bellen naar 038 202 36 07.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
U kunt de monteur verwachten binnen het tijdsblok wat er met u afgesproken wordt tijdens het inplannen van de afspraak.

Wij werken met tijdsblokken omdat het kan verschillen hoe lang een klus duurt. Soms loopt een klus iets uit en soms gaat het sneller dan verwacht. Mocht de monteur later zijn dan het afgesproken tijdsblok, dan wordt u hierover tijdig geïnformeerd worden.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Hoe lang een ontstopping duurt is afhankelijk van de ernst van de verstopping. Het is daarom lastig zeggen hoe lang een ontstopping gemiddeld duurt maar over het algemeen lukt het om de verstopping binnen de eerste 30 minuten te ontstoppen.

Hoe lang het ongeveer gaat duren kan de monteur op locatie beoordelen. Voor het maken van de prijsopgave wordt er dan een inschatting gemaakt van de benodigde arbeidstijd. De werkzaamheden worden pas gestart zodra u akkoord bent met de prijsopgave.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De kosten van het verhelpen van een verstopping zijn van te voren lastig in te schatten. Dit is afhankelijk van; de ernst van de verstopping, de benodigde arbeidstijd, machinekosten, en eventuele inspecties of uitgevoerde reparaties.

Op locatie maakt de monteur van te voren een vrijblijvende prijsopgave. Als u akkoord bent gaat onze monteur aan de slag met de werkzaamheden.

Wij hanteren eerlijke en marktconforme tarieven. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt betalen via pin, tikkie, IDEAL-link of contant. Hierbij gaat onze voorkeur uit naar een contactloze betaling. Dit is veilig en makkelijk.
Ontvang ik een factuur?
Na onze werkzaamheden ontvangt u een mail met daarin de factuur.

Voor vragen over een factuur kunt u contact opnemen via 038 202 36 07.

Zit er garantie op de ontstopping?
U heeft garantie als dit door de monteur wordt aangegeven na het uitvoeren van de werkzaamheden. Wanneer er iets mankeert aan de afvoer of de riolering, dan is het voor ons niet mogelijk om garantie te geven.

Neem gerust contact contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Venlo via 038 202 36 07 als u last heeft van een terugkerende verstopping.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Venlo uit?
Ontstoppingsbedrijf Venlo is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Het maakt niet uit welke afvoer verstopt zit, wij kunnen elke verstopping ontstoppen.

Wij kunnen u ook helpen bij stankoverlast met een rioolreiniging. Daarnaast kunnen wij een rioolinspectie uitvoeren in geval van een leidingbreuk, verzakt riool, of om de staat van afvoer en riolering te controleren.

Wij kunnen de riolering ook repareren of vervangen. Onze vakmannen weten door alle opgeloste rioolverstoppingen hoe belangrijk het is dat de riolering goed gelegd wordt om blokkades te voorkomen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Wij zijn werkzaam in Venlo en omgeving. Het maakt verder niet uit of u in het centrum van Venlo zelf woont of in de omgeving, wij doen niet aan voorrijkosten!